о компании
mansana
(044)592-69-05
Печерская - карта проезда
(044)331-38-78
Осокорки - карта проезда
/
/
/
/
Оглядовий тур Японією

Оглядовий тур Японією

Оглядовий тур Японією
Японія - омріяна країна, а мрії треба втілювати!
Ця подорож змінити ваше уявлення про світ. Країна, що знаходиться на іншому кутку планети, має значно більше спільного з Україною, ніж можна очікувати. Дякуємо Японії за потужну підтримку України у війні з агресором, і запрошуємо вас здійснити мандрівку до країни звитяжних самураїв, червоніючих кленів та вишуканої поезії!
Всього за 12 днів ви відвідаєте всі найкрасивіші та найцікавіші куточки Японії: столицю - Токіо, чарівну Йокогаму, ми будемо ніжитися у гарячих джерелах Хаконе, заїдемо до міста самурайської звитяги - Мацумото, будемо ходити між безлічі храмів Такаями, поживемо збільшити поїзд-куля домчить нас до Хіросими та Гранд Торій на острові Міядзіма.
День 1
Виліт групи із Варшави. Зустріч із туристами в аеропорту Варшави.
День 2
Приліт у міжнародний аеропорт Наріта.
За умови, що приліт у Токіо відбудеться разом із основною групою, трансфер буде входити у вартість.
Поселення біля готелю. Відпочинок. Ніч у готелі.
День 3
Сніданок.
Екскурсія до Нікко - невелике містечко, розташоване за 135 км на північний схід від Токіо. Це – знаменитий національний природний парк, що займає величезну територію (1402 кв. км) та славиться неповторними ландшафтами та пейзажами. Це гірська країна з величною сніговою вершиною Нантайсан та озером Чузеньджі, з якого бере початок один із найкращих водоспадів Японії Кагон. Парк Нікко внесений до списку ЮНЕСКО як комплекс храмів, що мають світове історично-культурне значення. Японці кажуть: «Не кажи, що бачив, що таке гарно, доки не відвідав Нікко».
Відвідування храму Тосегу - місця поховання великого полководця та державного діяча сьогуна Ієясу Токугаві.
Іроха-зака – звивиста дорога, що простяглася через національний парк Нікко. Дорога має 48 небезпечних поворотів, кожен із яких позначено буквою давнього японського алфавіту. Перша літера I-ro-ha дала назву всій дорозі.
Озеро Чузенджі в народі називають "Море щастя". Воно розташоване на висоті 1226 метрів над рівнем моря і утворилося внаслідок виверження потужного вулкану Нантайсан. Береги озера надзвичайно красиві ранньою весною, коли навколишні гори вкриваються блідо-рожевим туманом квітучої сакури, або в жовтні, коли червоне листя кленів змушує повірити, що навколишні ліси охопила страшна пожежа.
Водоспад Кеґон. Поруч із озером Чузенджі відкривається казковий вид на один із найкрасивіших водоспадів Японії. Його висота – 97 метрів, ширина – 7 метрів. Водоспад утворює річка Одзірі, що витікає з озера Чузенджі. Всього у Нікко 48 водоспадів, але водоспад Кеґон – найвідоміший із них.
Ніч у Токіо у готелі.
День 4
Сніданок.
Переїзд до Йокогамі, найбільшого портового міста Японії до адміністративного центру префектурі Канагава.
Переїзд на легендарний острів Еносіма – невеликий острів, чудове місце для неспішної прогулянки до океану, через мініатюрні храми, квітучі сади, високі гроти та печери. Можливо, нам пощастити – і з імлі буде видно гора Фудзі – ідилічна картина з гравюр Хокусая. За додаткову плату можна піднятися на скляний маяк, або просто насолодитися стравами із місцевою рибкою ширасу.
Переїзд у Хаконі – село на території національного парку Фудзі-Хаконе-Ізу. Парк ділиться швидкісним шосе на дві частини: Хаконе - гігантська кальдера згаслого вулкана, в якій гірське озеро Асі, та район навколо гори Фудзі.
У Хаконі – безліч музеїв, підвісні канатні дороги, фешенебельні готелі та цілі комплекси лазень, величний синтоїський Храм Дракона, прогулянкові катери, вишукані ресторани, сувенірні лавки, сірководніві гарячі джерела, чудова природа та чистий гірський повітря. Відвідування музею просто неба Чококуноморі.
Трансфер у готель. Ніч у готелі.
День 5
Сніданок.
Екскурсія у Хаконі. Відвідування долині Овакудані, яку називають «1001 дивом світу». Овакудані - долина поблизу Хаконе, утворена біля кальдері стародавнього вулкана 3 тисячі років тому. У долині можна побачити киплячі джерела, гарячі потоки, пар, що виривається з-під землі. Звідси відкривається чудовий краєвид на гору Фудзі.
Проїзд вздовж озера Аші – чудового гірського озера, в обрамленні високих гір.
Переїзд у Мацумото – місто на острові Хонсю, відправний пункт любителів гірських видів спорту та туризму. У його перевулках все ще зберігається атмосфера старовини, а прибережні міські райони характерні дивним змішанням нового та старого.
Замок Мацумото - один із найзнаменитіших у Японії. Білий колір деталей контрастує з чорним кольором дерев'яних стін та черепичного даху. Його ще називають Карасу-дзе (Воронячий замок). Побудували Воронячий замок у 1504 році, а свій нинішній вигляд він набув у 1590-і роки. Сходи ведуть на оглядовий майданчик головної вежі. Усередині на шести ярусах (більшість замків у Японії п'яти ярусні) експонується вогнепальна зброя, мечі та військове обмундирування. Серед веж найзнаменитіша – вежа милування місяцем. Поруч – музей Ніхон міндзоку сірекан, де виставлено безліч експонатів, зокрема колекція антикварних годинників Хонда.
(Можливе відвідування замку наступного дня).
Трансфер у готель. Ніч у готелі м. Мацумото.
День 6
Сніданок.
Переїзд у Такаяма – місто у префектурі Гіфу. Саме тут можна побачити давню Японію, якою вона була століття тому.
Цього дня у Такаямі відбуватиметься один із найяскравіших фестивалів у Японії. Можете взяти участь наглядачем у фестивалі або прогулятися туристичними локаціями, маршрутами на храмовій вулиці, прогулянками біля лісу, десятками музеїв-винокурень, які ще досі виробляють саке – і все це у пішій доступності, тому дуже просто орієнтуватися самостійно на карті. 
Трансфер у готель. Ніч у готелі.
День 7
Сніданок.
Переїзд у Канадзава – місто, розташоване біля центру побережжя Хонсю з боку Японського моря.
Дорогою відвідуємо селище Сіракава-Го – важкодоступна місцевість, де збережені фотогенічні будинки із солом'яними дахами.
Канадзава нині – це головне місто префектури Ісікава, а історично Канадзава слугувала опорним пунктом феодального володіння Кага. Його першим господарем був воєначальник Маєда Тосіїє – переможець воєнних конфліктів XVI століття. 1583 року він став володарем замку Канадзава, і наступні 13 поколінь князів Маєда жили тут.
Рід Маєда всіляко заохочував розвиток промисловості, а особливо ремесел. Кераміка, фарфор, кольоровий текстиль та інші прикладні мистецтва стали частиною місцевої ремісничої культури, однієї з найрозвиненіших у країні. Розташовані поруч море, поля та гори давали багату поживу, тож у блискучому замковому місті Канадзава, заселеному представниками феодальної верхівки, розквітло витончене кулінарне мистецтво.
Район чайних будиночків Хігаші – вважається найбільшим та наймальовничішим із трьох районів міста, в яких проживають гейші. Тут можна побачити, як виробляють всілякі вироби із сусального золота: традиційні статуетки, мило, лікери, тарілки.
Сад Кенрокуен – один із трьох великих садів Японії. «Кенрокуен» означає сад шести якостей: простору, усамітнення, духу старовини, винахідливості, проточної води та краси.
Трансфер у готель. Відпочинок та ніч у готелі.
День 8
Завтрак.
Переїзд у Кіото швидкісним потягом.
Далі екскурсія на замовленому транспорті.
Замок Нідзе - укріплена резиденція сегунів роду Токугава у Японії. Замковий комплекс складається з безлічі будівель та кількох садів. Центральне будівництво замку - палац Ніномару.
Храм Монастір Кінкаку (або Золотий павільйон) – символ міста Кіото. Його побудував третій сьогун із династії Асікага - Єсіміцу (1358-1408), який, залишивши свою посаду (але не владу), у віці 37 років став ченцем. До храму веде аллею обсаджену деревами, далі – світлий сад, напроти якого і розташований казковий павільйон. Це витончене триповерхове споруда цілком вкрите тонкими листами золота і увінчана бронзовим Феніксом.
Храм Реан-дзі (або Храм миролюбного дракона) – буддійський храм, що належить секті Ріндзай. Побудований 1450 року, храмовий комплекс став притулком ченців, які сповідували дзен-буддизм. Нині популярність храму підтримується завдяки саду камінь у дзен-буддійському стилі, що є одним із найдивовижніших та знаменитих філософських садів.
Трансфер у готель. Ніч у готелі.
День 9
Завтрак.
Екскурсія у Кіото на громадському транспорті.
За 15 хв електричка домчить нас до району Арашіяма, де знаходиться славнозвісний Бамбуковий гай, де можна орендувати човен, або помандрувати у пошуках макак. Найкраще місце для прогулянок та милуванням видів.
Храм тисячі воріт - святилище Фусімі Інарі славиться як одна з найвідоміших визначних пам'яток не тільки Кіото, а й Японії. Це головний у країні храм культу Інарі, який патронує бізнес та торгівлю. Візитна картка - тунелі з тисяч червоних воріт Торій, розпізнавального знака будь-якого синтоїського храму.
Повернення в готель. Ніч у готелі.
День 10 
Завтрак.
Екскурсія у Кіото на громадському транспорті.
За 15 хв електричка домчить нас до району Арашіяма, де знаходиться славнозвісний Бамбуковий гай, де можна орендувати човен, або помандрувати у пошуках макак. Найкраще місце для прогулянок та милуванням видів.
Храм тисячі воріт - святилище Фусімі Інарі славиться як одна з найвідоміших визначних пам'яток не тільки Кіото, а й Японії. Це головний у країні храм культу Інарі, який патронує бізнес та торгівлю. Візитна картка - тунелі з тисяч червоних воріт Торій, розпізнавального знака будь-якого синтоїського храму.
Повернення в готель. Ніч у готелі.
День 10
Нара - Осака
Завтрак. Виїзд з готелю.
Екскурсія у міста Нара та Осака.
Нара – центральне місто Японії, відоме своєю історією. З давніх-давен у місті залишилися чисельні храми, святилища та інші грандіозні споруди. Лісисті холми, храмові парки та безліч найстаріших дерев'яних споруд світу надають цьому давньому місту спокійну чарівність.
Монастир Тодай – давній буддійський храм у місті Нара. Храм охороняється як об'єкт Світової спадщини ЮНЕСКО. Комплекс Тодай-дзі складається з просторої Зали Будді (Дайбуцуден), малих храмів, пагод та воріт, які мають особливий історичний та архітектурний інтерес. Тут зберігається 16-метрова статуя Великого Будді. Коли статую чистять, відвідувачі храму можуть побачити чотирьох чи п'ятьох монахів, що розмістилися на ладоні Будди.
Deer Park. Нара відома і своїм парком із зеленими галявинами, в якому мешкають тисячі приручених чарівних оленів. Вони вважаються синтоїськими божественними посланцями. Плямісті «Бембі» вільно розгулюють доріжками, не бояться відвідувачів, грають із ними та випрошують угостування. Нара має магічну чарівність, спокій стародавнього міста, а подорож сюди назавжди залишається в серцях туристів.
Відвідування синтоїського святилища Касуга. Побудована як святиня дому Фудзівара (знатна батьківщина, яка брала участь у зведенні Нарі), Касуга тепер є одним із найвідоміших і найчастіше фотографованих святилищ синто. Першу будівлю завершили 710 року, але відповідно до представлень про чистоту та оновлення, які властиві синтоїзму, споруди руйнувалися і зводилися заново кожні двадцять років (всього з того часу 50 разів). Найстаріша будівля збереглася тут з 1863 року. Вздовж доріг і стібок, що ведуть до цієї споруди червоного кольору, встановлено майже 3 000 кам'яних та бронзових ліхтарів. На початку лютого та у середині серпня їх усі запалюють, створюючи неймовірну атмосферу.
Екскурсія містом Осака.
Відвідування Осакського замку (зовнішній огляд) та підняття на оглядовий майданчик знаменитого небоскреба Осаки Umeda Sky building.
Ніч у готелі.
День 11
Завтрак.
Зверніть увагу: туристи відправляються до Хіросіми без багажу! Багаж пересилається поштою в готель у Токіо (1 великий чемодан на людину, екстра оплачується додатково).
Переїзд до Хіросімі на швидкісному поїзді Сінкансен. Відразу вирушаємо на острів Міядзіма.
Цілий день подорожуємо на громадському транспорті! Поїзд-куля, швидкісні електрички, пором та трамвай. Тут зможемо відчути, як працює унікальна логістика громадського транспорту.
Переправа на поромі на острів Міядзіма.
Міядзіма – одне з трьох найзнаменитіших місць Японії, які славляться чудовими краєвидами. Природа Міядзімі неперевершена цілий рік. Навесні тут цвітуть вишні, влітку острів вкритий яскравою зеленню, а осінні клени Міядзіми, відомі на всю Японію, фарбують острів у темно-червоний колір. Оскільки острів вважається священним, дерева тут не вирубують. По острову вільно гуляють олені та обезьяни. Олені є священними тваринами у синтоїзмі – вважаються посланцями богів.
Відвідування Гранд Торії. Торії – ритуальні ворота, які у синтоїській релігії встановлювалися перед святилищами. Гранд Торії - візитна картка Країни вранішнього сонця. Нинішню конструкцію воріт, висотою 16 метрів, звели 1875 року з камфорного дерева. З моря торії відкривають вхід до великого храмового комплексу. Вони стояти близько до моря неподалік святилища - на території затоки. Щоразу під час припливу торії трохи занурюються у воду.
Переїзд до Хіросімі на трамваї (45 хвилин).
Трансфер у готель. Ніч у готелі.
День 12
Хіросіма - Токіо
Завтрак.
Екскурсія у Хіросімі.
Відвідування Меморіального музею світу. Провідним архітектором будинку став знаменитий японський майстер Кендзо Танге. Музей – це комплекс із двох корпусів – Головного та Східного. Прогулянка у Парку Миру, що розташована на території колишнього округу Накадзіма, цілком знищеного внаслідок атомного бомбардування у 1945 році.
Виїзд із Хіросімі до Токіо на поїзді.
Поселення у готелі. Ніч у готелі.
День 13
Токіо - виліт у Варшаву / Ваше місто
Завтрак. Екскурсії Токіо.
Відвідування штучного острова Одайба, прогулянка вздовж набережної Токійської затоки.
Храмовий комплекс Асакуса – це найстаріший буддійський храм японської столиці. Визначними елементами цього місця є пагода, а також три величезні ліхтарі головної будівлі, які були подаровані токійськими гейшами, що підкреслює важливу роль, яку відігравав район Асакуса у період Едо, будучи основним розважальним місцем міста. Це один із найулюбленіших і найвідвідуваніших токійцями храмів. Тут багатолюдно завжди.
Квартал Харадзюку розташований поруч зі станцією Хараджюку на лінії Яманоте в Сібуя. Квартал Харадзуку вважається центром вуличної моди Токіо. Тут можна зустріти яскраво та цікаво вдягнених людей, а багато відомих дизайнерів набираються вдохнення саме на вулицях Харадзюку.
Відвідування району Сібуя - оживлений район, де на одному з перехресть можна побачити пам'ятник собаці Хатіко.
Трансфер до аеропорту під рейс. Виліт з Токіо. Прибуття до міста призначення.
У вартість туру входить:
11 ночей у готелях 3-4*;
Харчування - завтраки у готелях;
Всі екскурсії за програмою, вхідні квитки;
Трансфери за маршрутом; 
Супровід гіда.
У вартість не входить:
Міжнародний авіаперельот;
Доплата за одномісне розміщення; 
Медичне страхування; 
Візова підтримка; 
Чайові, особисті витрати.

Оглядовий тур Японією, маршрут

Варшава- Токіо
Экскурсионные туры
Оглядовий тур Японією виліт з Варшави BB авиа квітень 2025 13 дн. 81800₴  
Цены из Киева / Украины на 1 человека
Интересуетесь туром или круизом «Оглядовий тур Японією»?
Отправьте нам предварительный онлайн заказ
или перезвоните: (044) 592-69-05, 592-69-06
Таня
Хотите отдохнуть?
позвоните
(+38 044) 331-38-78
(+38 067) 488-05-25
(+38 050) 383-28-23
напишите
tmmansana.com
Mansana.UA
 
Все туры и отдых »

отправьте нам ЗАПРОС