о компании
mansana
(044)592-69-05
Печерская - карта проезда
(044)331-38-78
Осокорки - карта проезда
/
/
/
/
Оглядовий тур Японією

Оглядовий тур Японією

Оглядовий тур Японією
Оглядовий тур Японією

13 днів/12 ночей 

Дата виїзду:10.10.2024 - 22.10.2024

У вартість входить:
  • 11 ночей у  готелях 3-4*.
  • Харчування-сніданки у готелях.
  • Усі екскурсії за програмою, вхідні квитки.
  • Трансфер по маршруту.
  • Супровід гіда. 
  
У вартість не входить:
  • Міжнародний авіапереліт.
  • Доплата за одномісне розміщення.
  • Медичне страхування.
  • Візова підтримка.
  • Чайові, особисті витрати.

Оглядовий тур Японією, маршрут

Токіо - Нікко - Йокогама - о.Еносіма - Хаконе - Мацумото - Такаяма - Сіракава - Канадзава - Кіото - Нара - Осака - Міядзіма - Хіросіма - Токіо

Оглядовий тур Японією, описание по дням

13 день1 день Виліт з Варшави - Виліт групи з Варшави. Зустріч з туристами у аеропорту Варшави
2 день Токіо - Приліт у міжнародний аеропорт Наріта.
За умови, що приліт у Токіо відбудеться разом з основною групою, трансфер входить у вартість.
Поселення в готель. Відпочинок. Ніч у готелі.
3 день Нікко 
Сніданок.
Екскурсія в Нікко - невелике містечко, розташоване за 135 км на північний схід від Токіо. Це - знаменитий національний природний парк, що займає величезну територію (1402 кв. км.) і славиться неповторними ландшафтами та пейзажами. Це гірська країна з величною сніжною вершиною Нантайсан і озером Чузеньджі, з якого бере початок один із кращих водоспадів Японії Кагон. Парк Нікко внесений у Список ЮНЕСКО, як комплекс храмів, що мають світове історико-культурне значення. Японці говорять: «Не говори, що бачив, що таке красиво, поки не відвідав Нікко».
Відвідування храму Тосегу - місця поховання великого полководця і державного діяча сегуна Ієясу Токугави.
Іроха-зака – звивиста дорога, що простяглася через національний парк Нікко. Дорога має 48 небезпечних поворотів, кожен із яких позначено буквою давнього японського алфавіту. Перша буква I-ro-ha дала назву всій дорозі.
Озеро Чузенджі в народі називають «Море щастя». Воно розташоване на висоті 1226 метрів над рівнем моря і утворилося внаслідок виверження потужного вулкану Нантайсан. Береги озера надзвичайно красиві ранньою весною, коли навколишні гори вкриваються блідо-рожевим туманом квітучої сакури, або в жовтні, коли червоне листя кленів змушує повірити, що навколишні ліси охопила жахлива пожежа.
Водоспад Кеґон. Поруч із озером Чузенджі відкривається казковий вид на один із найкрасивіших водоспадів Японії. Його висота - 97 метрів, ширина – 7 метрів. Водоспад утворює річка Одзірі, що витікає з озера Чузенджі. Всього в Нікко 48 водоспадів, але водоспад Кеґон - найвідоміший із них.
Ніч у Токіо в готелі.
4 день Йокогама-о.Еносіма- Хаконе - Сніданок.
Переїзд до Йокогами, найбільшого портового міста Японії, адміністративного центру префектури Канагава.
Переїзд на легендарний острів Еносіма - невеликий острів, чудове місце для неспішної прогулянки до океану, через мініатюрні храми, квітучі сади, високі гроти та печери. Можливо, нам пощастить - і з імли виднітиметься гора Фудзі - ідилічна картина з гравюр Хокусая. За додаткову плату можна піднятися на скляний маяк, або просто насолодитися стравами із місцевою рибкою шірасу.
Переїзд у Хаконе – селище на території національного парку Фудзі-Хаконе-Ізу. Парк ділиться швидкісним шосе на дві частини: Хаконе - гігантська кальдера згаслого вулкана, в якій гірське озеро Асі, і район навколо гори Фудзі.
У Хаконе – безліч музеїв, підвісні канатні дороги, фешенебельні готелі і цілі комплекси лазень, величний синтоїський Храм Дракона, прогулянкові катери, вишукані ресторани, сувенірні лавки, сірководневі гарячі джерела, чудова природа і чисте гірське повітря. Відвідування музею просто неба Чококуноморі.
Трансфер у готель. Ніч у готелі.
5 день Хаконе-Мацупото-Сніданок.
Екскурсія в Хаконе. Відвідування долини Овакудані, яку називають «1001 дивом світу». Овакудані - долина поблизу Хаконе, утворена в кальдері стародавнього вулкана 3 тисяч років тому. У долині можна побачити киплячі джерела, гарячі потоки, пар, що виривається з-під землі. Звідси відкривається прекрасний вид на гору Фудзі.
Проїзд вздовж озера Аші - прекрасного гірського озера, в обрамленні високих гір.
Переїзд у Мацумото - місто на острові Хонсю, відправний пункт любителів гірських видів спорту та туризму. У його провулках все ще зберігається атмосфера старовини, а прибережні міські райони характерні дивним змішанням нового і старого.
Замок Мацумото - один із найзнаменитіших в Японії. Білий колір деталей контрастує з чорним кольором дерев'яних стін і черепичного даху. Його ще називають Карасу-дзе (Воронячий замок). Побудували Воронячий замок в 1504 році, а свій нинішній вигляд він набув у 1590-і роки. Сходи ведуть на оглядовий майданчик головної вежі. Всередині на шести ярусах (більшість замків в Японії п'яти ярусні) експонується вогнепальна зброя, мечі та військове обмундирування. Серед веж найзнаменитіша - вежа милування місяцем. Поруч – музей Ніхон міндзоку сірекан, де виставлено безліч експонатів, зокрема, колекція антикварних годинників Хонда.
(Можливе відвідування замку наступного дня).
Трансфер у готель. Ніч у готелі м. Мацумото. 
 6 день -Такаяма
Сніданок.
Переїзд у Такаяма - місто в префектурі Гіфу. Саме тут можна побачити давню Японію, якою вона була століття тому.
У цей день у Такаямі відбуватиметься один з найяскравіших фестивалей у Японії. Можете взяти участь спостерігачем у фестивалі або прогулятися туристичними локаціями, маршрутами на храмовій вулиці, прогулянками в лісі, десятками музеїв-винокурень, які ще досі виробляють саке - і все це у пішій доступності, тому дуже просто орієнтуватися самостійно на мапі. 
Трансфер у готель. Ніч у готелі.
7 день - Канадзава
Сніданок.
Переїзд у Канадзава – місто, розташоване в центрі узбережжя Хонсю з боку Японського моря.
Дорогою відвідуємо селище Сіракава-Го - важкодоступна місцевість, де збережені фотогенічні будинки з солом`яними дахами.
Канадзава нині - це головне місто префектури Ісікава, а історично Канадзава слугувала опорним пунктом феодального володіння Кага. Його першим господарем був воєначальник Маеда Тосііє – переможець воєнних конфліктів XVI століття. 1583 року він став володарем замку Канадзава, і наступні 13 поколінь князів Маеда жили тут.
Рід Маеда всіляко заохочував розвиток промисловості, а особливо ремесел. Кераміка, фарфор, кольоровий текстиль та інші прикладні мистецтва стали частиною місцевої ремісничої культури, однієї з найрозвиненіших у країні. Розташовані поруч море, поля і гори давали багату поживу, тож у блискучому замковому місті Канадзава, заселеному представниками феодальної верхівки, розквітло витончене кулінарне мистецтво.
Район чайних будиночків Хігаші - вважається найбільшим і наймальовничішим із трьох районів міста, в яких проживають гейші. Тут можна побачити, як виробляють всілякі вироби з сусального золота: традиційні статуетки, мило, лікери, тарілки.
Сад Кенрокуен - один із трьох великих садів Японії. «Кенрокуен» означає сад шести якостей: простору, усамітнення, духу старовини, винахідливості, проточної води і краси.
Трансфер у готель. Відпочинок і ніч у готелі.
 8 день - Кіото
Сніданок.
Переїзд у Кіото швидкісним потягом.
Далі екскурсія на замовленому транспорті.
Замок Нідзе - укріплена резиденція сегунів роду Токугава в Японії. Замковий комплекс складається з безлічі будівель і кількох садів. Центральна будова замку - палац Ніномару.
Храм Монастир Кінкаку (або Золотий павільйон) – символ міста Кіото. Його побудував третій сегун із династії Асікага - Єсіміцу (1358-1408), який, залишивши свій пост (але не владу), у віці 37 років став монахом. До храму веде алея обсаджена деревами, далі – світлий сад, навпроти якого і розташований казковий павільйон. Це витончена триповерхова споруда цілком вкрита тонкими листами золота і увінчана бронзовим Феніксом.
Храм Реан-дзі (або Храм миролюбного дракона) – буддійський храм, що належить секті Ріндзай. Побудований 1450 року, храмовий комплекс став притулком ченців, які сповідували дзен-буддизм. Зараз популярність храму підтримується завдяки саду каменів у дзен-буддійському стилі, що є одним із найдивовижніших і знаменитих філософських садів.
Трансфер у готель. Ніч у готелі.
день - Кіото 
Сніданок.
Екскурсія в Кіото на громадському транспорті.
За 15 хв електричка домчить нас до району Арашіяма, де знаходиться славнозвісний Бамбуковий гай, де можна орендувати човник, або помандрувати у пошуках макак. Найкраще місце для прогулянок і милуванням видів.
Храм тисячі воріт - святилище Фусімі Інарі славиться як одна з найвідоміших визначних пам'яток не тільки Кіото, а й Японії. Це головний у країні храм культу Інарі, який патронує бізнес і торгівлю. Візитна картка - тунелі з тисяч червоних воріт Торій, розпізнавального знаку будь-якого синтоїського храму.
Повернення в готель. Ніч у готелі.
10 день - Нара-Осака
Сніданок. Виїзд з готелю.
Екскурсія в міста Нара і Осака.
Нара - центральне місто Японії, знамените своєю історією. З давніх часів у місті залишилися численні храми, святилища та інші грандіозні споруди. Лісисті пагорби, храмові парки і безліч найстаріших дерев'яних споруд світу надають цьому давньому місту спокійну чарівність.
Монастир Тодай - давній буддійський храм у місті Нара. Храм охороняється як об'єкт Світової спадщини ЮНЕСКО. Комплекс Тодай-дзі складається з просторої Зали Будди (Дайбуцуден), малих храмів, пагод і воріт, які мають особливий історичний і архітектурний інтерес. Тут зберігається 16-метрова статуя Великого Будди. Коли статую чистять, відвідувачі храму можуть побачити чотирьох або п'ятьох ченців, що розмістилися на долоні Будди.
Deer Park. Нара відома і своїм парком із зеленими галявинами, в якому живуть тисячі приручених чарівних оленів. Вони вважаються синтоїськими божественними посланцями. Плямисті «Бембі» вільно розгулюють доріжками, не бояться відвідувачів, грають з ними і випрошують частування. Нара володіє магічною чарівністю, спокоєм стародавнього міста, а подорож сюди назавжди залишається в серцях туристів.
Відвідування синтоїського святилища Касуга. Побудована як святиня дому Фудзівара (знатна родина, яка брала участь у зведенні Нари), Касуга тепер є одним із найвідоміших і часто фотографованих святилищ синто. Першу будівлю завершили 710 року, але відповідно до уявлень про чистоту і оновлення, які властиві синтоїзму, споруди руйнувалися і зводилися заново кожні двадцять років (всього з того часу 50 разів). Найстаріша будівля збереглася тут з 1863 року. Вздовж доріг і стежок, які ведуть до цієї споруди червоного кольору, встановлено майже 3 000 кам'яних і бронзових ліхтарів. На початку лютого і в середині серпня їх усі запалюють, створюючи неймовірну атмосферу.
Екскурсія містом Осака.
Відвідування Осакського замку (зовнішній огляд) та підняття на оглядовий майданчик знаменитого хмарочосу Осаки Umeda Sky building.
Ніч у готелі.
11 день -Міядзіма-Хіросіма
Сніданок.
Зверніть увагу: туристи відправляються в Хіросіму без багажу! Багаж пересилається поштою в готель у Токіо (1 велика валіза на людину, екстра оплачується додатково).
Переїзд до Хіросіми на швидкісному поїзді Сінкансен. Відразу вирушаємо на острів Міядзіма.
Цілий день подорожуємо на громадському транспорті! Поїзд-куля, швидкісні електрички, пором і трамвай. Тут зможемо відчути, як працює унікальна логістика громадського транспорту.
Переправа на поромі на острів Міядзіма.
Міядзіма - одне з трьох найзнаменитіших місць Японії, які славляться чудовими пейзажами. Природа Міядзіми неперевершена цілий рік. Навесні тут цвітуть вишні, влітку острів вкритий яскравою зеленню, а восени клени Міядзіми, відомі на всю Японію, фарбують острів у темно-червоний колір. Оскільки острів вважається священним, дерева тут не вирубують. По острову вільно гуляють олені і мавпи. Олені є священними тваринами в синтоїзмі – вважаються посланцями богів.
Відвідування Гранд Торії. Торії - ритуальні ворота, які в синтоїській релігії встановлювалися перед святилищами. Гранд Торії - візитна картка Країни вранішнього сонця. Нинішню конструкцію воріт, висотою 16 метрів, звели 1875 року з камфорного дерева. З моря торії відкривають вхід у великий храмовий комплекс. Вони стоять близько до моря недалеко від святилища - на території затоки. Щоразу під час припливу торії трохи занурюються у воду.
Переїзд до Хіросіми на трамваї (45 хвилин).
Трансфер у готель. Ніч у готелі.
12 день -Хіросіма- Токіо
Сніданок.
Екскурсія в Хіросімі.
Відвідування Меморіального музею світу. Провідним архітектором будівлі став знаменитий японський майстер Кендзо Танге. Музей – це комплекс із двох корпусів - Головного та Східного. Прогулянка в Парку Миру, що розташований на території колишнього округу Накадзіма, цілком знищеного в результаті атомного бомбардування в 1945 році.
Виїзд із Хіросіми в Токіо на поїзді.
Поселення в готелі. Ніч у готелі.
13 день - Токіо- виліт у Варшаву
Сніданок. Екскурсії по Токіо.
Відвідування штучного острова Одайба, прогулянка вздовж набережної Токійської затоки.
Храмовий комплекс Асакуса - це найстаріший буддійський храм японської столиці. Визначними елементами цього місця є пагода, а також три величезних ліхтаря головної будівлі, які були подаровані токійськими гейшами, що підкреслює важливу роль, яку грав район Асакуса в період Едо, будучи основним розважальним місцем міста. Це один з найулюбленіших і найбільш відвідуваних токійцями храмів. Тут багатолюдно завжди.
Квартал Харадзюку розташований поруч зі станцією Хараджюку на лінії «Яманоте» в Сібуя. Квартал Харадзуку вважається центром вуличної моди Токіо. Тут можна зустріти яскраво і цікаво вдягнених людей, а багато відомих дизайнерів набираються натхнення саме на вулицях Харадзюку.
Відвідування району Сібуя - пожвавлений район, де на одному з перехресть можна побачити пам'ятник собаці Хатіко.
Трансфер в аеропорт під рейс. Виліт з Токіо. Прибуття в місто призначення.
Интересуетесь туром или круизом «Оглядовий тур Японією»?
Отправьте нам предварительный онлайн заказ
или перезвоните: (044) 592-69-05, 592-69-06
Таня
Хотите отдохнуть?
позвоните
(+38 044) 331-38-78
(+38 067) 488-05-25
(+38 050) 383-28-23
напишите
tmmansana.com
Mansana.UA
 
Все туры и отдых »

отправьте нам ЗАПРОС