о компании
mansana
(044)592-69-05
Печерская - карта проезда
(044)331-38-78
Осокорки - карта проезда
/
/
/
/
Груповий екскурсійний тур Сінгапур + Індонезія + Малайзія

Груповий екскурсійний тур Сінгапур + Індонезія + Малайзія

Груповий екскурсійний тур Сінгапур + Індонезія + Малайзія
Південно-Східна Азія – це свій окремий світ, яскравий, яскравий і такий різноманітний, що здається, у цього світу просто не існує кордонів! Ласкаво просимо у Великий Азійський калейдоскоп!
Реальне втілення азіатської мрії – футуристичний Сінгапур, та перлини, які довгу годину ховалися в диких джунглях, – буддистські храмові комплекси Прамбанан і Боробудур в Індонезії, тендітна дивовижна екосистема мангрових лісів Малайзії, давні храми та елегантні пам'ятки колоніальної забудови, нежно-рожеві мечеті та галасливі чайна-тауні, небоскреби та острівні традиції рибалок – пориньте у світ, що дивує, захоплює, вражає до глибини душі і дарує такий калейдоскоп емоцій землі!
День 1
Приліт до Сінгапуру. Трансфер у готель. Вільний час.
День 2
Сінгапур: сіті-тур
Завтрак. Виїзд на оглядову екскурсію по Сінгапуру.
Відкрийте для себе різноманітність багатонаціонального Сінгапуру, відчуйте суміш Заходу та Сходу, сучасності та історії! Ви відвідаєте колоніальну частину міста, помилуєтеся панорамним видом на архітектурне диво – інтегрований комплекс Marina Bay Sands, побачите знаменитий містичний символ міста – статую Merlion, поринете у нескінченну метушні живописного Китайського кварталу, а також познайомитеся з унікальною галереєю каменів, де всі вироби теорією фен-шуй і спрямовані на залучення позитивної енергії.
На завершення ви побачите знамениту торгову вулицю Orchard Road, звідки вже продовжите ваше знайомство із Сінгапуром.
День 3
Сінгапур: острів Сентоза
Завтрак. Після обіду екскурсія на острів Сентоза.
Острів-парк Сентоза, розташований всього за 15 хвилин їзди від центру міста, є ідилічним місцем, де білі пляжі, водні види спорту та гольф-поля поєднуються з атракціонами світового класу. Загальна площа острова – близько 5 км2, значна частина якої має насипне походження. Південне побережжя Сентозі займає піщаний пляж завдовжки 3.2 км. Своїм відвідувачам парк пропонує широкий вибір розваг на будь-який смак.
У вартість екскурсії включено:
• Канатна дорога – поїздка в кабінці підвісного фунікулера дозволить вам помилуватися 360-градусним видом на силуети Сінгапуру та південних островів, освітлених лучами сонця.
• SEA Aquarium – найбільший океанаріум у світі, який є домом для більш ніж 800 видів мешканців морських глибин. Незабутня подорож по підводному світу для вас та вашої батьківщини!
• Мультимедійна вистава Wings of Time. "Крила часу" - фантастичне подорож крізь годину і простор. Історія мужності та відваги двох підлітків, які покажуть вам дивовижний світ давніх цивілізацій, красу підводних глибин у супроводі із захоплюючими вогняними духами, водними та лазерними ефектами. Це шоу догідно завершити вашу екскурсію островом Сентоза.
День 4
Переліт у Джок'якарту (о.Ява, Індонезія)
Завтрак.
Трансфер до аеропорту для вильоту в Джогьякарту.
Після прильоту трансфер до готелю. Вільний час.
День 5
Завтрак. Екскурсія до храмового комплексу Боробудур.
Всього за 40 км від Джок'якарті розташований найбільший у світі буддійський храм та духовний центр колись могутнього Королівства Маджапахіт – Храм Боробудур.
Сважається, що храм був споруджений у 7-9 ст. яванськими правителями династії Сайлендра Назва може походити від санскритського "віхара Будда Ур", що перекладається як "буддійський храм на горі". Сама ступа складається з понад 2 млн кам'яних блоків. Там же ви відвідаєте храм Mendut та Pawon.
Досі Боробудур є місцем паломництва та молитв. Прочани проходять сім разів за годинниковою стрілкою на кожному рівні. Прикосновення до шкірного Будди із ступ на верхньому ярусі, згідно з повір'ями, приносити счастя.
Після відвідування храмового комплексу вас чекає ланч у місцевому ресторані.
Після цього ви відправитеся в Kota Gede, де відвідаєте галерею Wayang, а також подивитеся та ознайомитесь з виробництвом батика та срібла.
Далі на вас чекає тур по самому місту Джок'якарта, де ви відвідаєте Султанський палац та Водний замок. На цьому перший день екскурсії закінчиться, та водій відвезе вас до готелю.
День 6
Джок'якарта: Храмовий комплекс Прамбанан - переліт в Убуд (о.Балі)
Завтрак. Екскурсія до Прамбанана.
Відразу після завтраку вас зустріне гід і ви вирушите до міста Соло, за 66 км від Джок'якарті. Там ви подивитеся палац Mongku negeran, відвідаєте знаменитий ринок Triwindhu Flea, а також музей Radya Pustaka.
Неподалік Соло знаходиться найбільший в Індонезії індуїстський храм Прамбанан, він і стане останнім пунктом вашої екскурсії. Храм побудов на схилі вулкана Мерапі та складається з кількох частин. Як Прамбанан, так і Боробудур включені до списку наслідків ЮНЕСКО. Ця екскурсія, без сумніву, допоможе познайомитися з Індонезією ще краще.
Храмовий комплекс Прамбанан на острові Ява – пам'ятка середньовічного мистецтва, присвячений трьом великим індійським божествам – Шиві, Вішну та Брахмі. Побудовані у X столітті буддійські та індуїстські релігійні споруди були внесені до списку Всесвітнього насліду ЮНЕСКО у 1991 році. Всього на території Прамбанана розташовано понад дві сотні храмів, більшість із яких через сильні землетруси та виверження вулканів не збереглися в цілісному вигляді і нині перетворилися на руїни.
Релігійні ландшафти із загостреними шпилями були відреставровані у першій половині XX століття. Над центром верхньої з трьох концентричних платформ височіють три храми, прикрашені кам'яними рельєфами на теми давньоіндійського епосу "Рамаяна". Поруч із ними підносяться святилища, присвячені божествам тварин – міфічному бику Нанді, Гаруді – їздовій птиці бога Вішну та "за сумісництвом" національному символу Індонезії, та іншим.
Після екскурсії трансфер до аеропорту та виліт на Балі.
Після прильоту трансфер до готелю в Убуді.
День 7
Убуд
Завтрак. Вільний час у Убуді.
День 8
Завтрак. Трансфер до готелю на Балі. Відпочинок на пляжі.
Вечір виїзд на екскурсію "Улувату".
Фантастичний тур до стародавнього храму Улувату, що розташований на самій вершині скелі, що височіє на сотню метрів над Індійським океаном. Храм є домом для племені обезьян, що вільно гуляють територією.
Дорогою в Улувату ви зупинитесь у культурному парку «ГеВеКа». Тут ви зможете побачити, як будується найвища скульптура на нашій планеті та помилуватися панорамою всього острова. Після приїзду на територію храму ви матимете можливість зробити фотографії безкрайнього океану, хвилі якого розбиваються пінним феєрверком про прибережні скелі.
Сважається, що саме тут можна спостерігати найкрасивіший захід сонця на Балі. Сонце, що йде, підсвічує обрій м'яким рожевим світлом, яке переносить свідків цього зрелища в інший вимір, непідвладний часу і простору, в райський сон, де перемішується минуле і сьогодення. І під час того, як рудий диск сонця ліниво опускатиметься в океан, ви побачите традиційний танець Вогню – «Кечак», що виконується кількома десятками чоловіків.
День 9
Пляжний відпочинок на Балі
Завтрак. Вільний час відпочинку на пляжі.
День 10
Пляжний відпочинок на Балі
Завтрак. Вільний час відпочинку на пляжі.
День 11
Переліт до Куала-Лумпур (Малайзія), сіті-тур
Завтрак.
Трансфер до а/п. Віліт в Куала Лумпур.
Після прильоту оглядова екскурсія містом. Вас чекає знайомство з одним з найкрасивіших міст світу - Куала-Лумпуром, з його унікальною сумішшю сучасної та історичної архітектури, різноманітністю національностей та фарб.
Ви відвідаєте Палац короля, познайомитеся з традиціями буддизму у храмі Буддиста, побачите Майдан незалежності Куала-Лумпура, де у 1957 році була проголошена незалежність Малайзії. Напроти площі розташований будинок султана Абул-Самада – одна з найкрасивіших будівель Куала-Лумпура.
Відвідаєте Національну мечеть з її мальовничою архітектурою, яка була побудована в середині 1960-х років і об'єднала в собі елементи ісламської та національної символіки: кількість куполів цієї мечеті відповідає числу куполів Великої мечеті в Мецці, але складчаста крыша будівлі (у формі зірки) нагадує малу королівську зонт. Її 18 зубців уособлюють 13 штатів федерації Малайзії та 5 стовпів ісламу.
Завітайте до Фабрики Батіка, а також зможете сфотографуватися на тлі світового шедевру архітектури Башт близнюків – Petronas Twin Towers.
День 12
Завтрак. Екскурсія до Малакки.
Малакка (Мелака) – найстаре колоніальне місто у Південно-Східній Азії. Більшість старої архітектури було зруйновано внаслідок чисельних атак з боку європейців-загарбників, але це не заважає залишатися Малаці одним із найцікавіших місць Малайзії. Його одноповерхова колоніальна забудова, у 2008 р., разом із Джорджтауном (о. Пенанг) була визнана пам'яткою Світової спадщини, і з того часу приваблює сюди туристів зі всього світу.
Історія Малайзії закладена у холмах та вулицях цього міста. Старовинні храми та церкви, напівзруйновані форти, вузькі старовинні вулички, - тут є всі інгредієнти, щоби вдихнути у відвідувачів справжню атмосферу історії. Нині Малакка є мультинаціональним містом, в якому прижилася культура, традиції та релігія різних країн. Тут спокійно пліч-о-пліч уживаються люди різних віросповідань, існує безліч змішаних шлюбів, європейців із малайцями та китайцями, і кожен живе як риба у воді, не відчуваючи незручності чи утиску прав.
Після екскурсії повернення до Куала Лумпуру.
День 13
Куала-Лумпур - Ваше місто
Трансфер до аеропорту. Віліт додому. Завершення екскурсійного обслуговування.
Додаткова інформація
Екскурсії, що входять до вартості:
 оглядова екскурсія Сінгапуром
 екскурсія на о. Сентоза (поїздка на канатній дорозі, відвідування океанаріуму SEA Aquarium, мультимедійна вистава Wings of Time. "Крила часу")
 екскурсія до храмових комплексів Боробудур та Прамбанан
 екскурсія до обриву Улувату
 оглядова екскурсія Куала-Лумпур
 екскурсія до міста Малакка
У вартість входить:
  • Внутрішні авіаперельоти;
  • Усі трансфери за маршрутом;
  • 12 ночей у готелях 4* зі сніданками;
  • Екскурсії за програмою;
  • Медична страховка.
У вартість не входить:
  • Міжнародний авіапереліт; 22
  • Додаткове харчування;
  • Доплата за одномісне розміщення;
  • особисті витрати;
  • Чайові гідам, водіям, носіям багажу.

Груповий екскурсійний тур Сінгапур + Індонезія + Малайзія, маршрут

Сінгапур + Індонезія + Малайзія
Интересуетесь туром или круизом «Груповий екскурсійний тур Сінгапур + Індонезія + Малайзія»?
Отправьте нам предварительный онлайн заказ
или перезвоните: (044) 592-69-05, 592-69-06
Все туры и отдых »

отправьте нам ЗАПРОС